شرکت توزیع نیروی برق شهرستان فامنین
ارسال به دوستان
اخبار » آرشیو
برگزاری مانور تخلیه ساختمان و اطفاء حریق در توزیع برق فامنین
مانور تخلیه ساختمان و اطفاء حریق به مناسبت هفته پدافند غیر عامل در توزیع برق فامنین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت توزیع برق شهرستان فامنین، به مناسبت هفته پدافند غیر عامل مانور تخلیه ساختمان و اطفاء حریق در توزیع برق شهرستان فامنین برگزار شد.

قاسم شیخی جانی مدیر توزیع برق فامنین در حاشیه این مراسم با ذکر اهمیت مساله پدافند غیرعامل و نقش عموم مردم در کاهش خسارات و تلفات در مواقع بحران، نقش شرکت توزیع را در این خصوص مهم دانست و اظهار کرد: اجرای پروژه‌های مقاوم‌سازی شبکه فشار متوسط و ضعیف از اقدامات این شرکت برای آماده شدن و مقابله با مخاطرات طبیعی است.

وی تهیه و بروزرسانی سناریوی خروج پست فامنین و برگزاری مانورهای تعمیراتی برای حفظ آمادگی در ارائه خدمات در شرایط اضطراری را ضروری و حفاظت فیزیکی از ساختمان، اجرای سیستم اعلان حریق و سرکشی دوره‌ای کپسول‌های اطفای حریق و نصب قفل برای تابلوی پست‌ها را از دیگر اقدامات اجرایی در راستای پدافند غیرعامل عنوان کرد.

انتهای پیام/

نظر شما:
[ لطفاً از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید ]
نام:
نظر شما:
*
ایمیل:
کدامنیتی
*

شرکت سهامي مديريت توليد، انتقال و توزيع نيروي برق ايران © کلیه حق و حقوق مادی و معنوی این سایت، متعلق به شرکت توزیع نیروی برق همدان می باشد.